PostHeaderIcon Chat Romania - Chat Online romanesc

Acest regulament a fost compus si va fi aplicat pentru o mai buna “convietuire” între/cu userii chat-ului nostru. Regulamentul se aplica tuturor userilor indiferent de statutul sau postura pe care o detin.

Support
an image

Daca ai nevoie de ajutor, sa inregistrezi un nickname, sa inregistrezi sau sa setezi un canal de chat trebuie doar sa intri pe canalul #Ajutor si sa astepti ca un operator sa te preia.

Despre noi
an image

Intra pe cea mai mare comunitate de chat cu web si microfon din Romania. Gaseste-ti noi prieteni dintre miile de utilizatori ai acestui serviciu de chat cu mirc.

Ce propunem?
an image

In afara de discutii pe chat, pe diferite subiecte, cu operatorii nostri sau cu alte sute de romani din Romania sau strainatate am pregatit pentru voi si cateva jocuri pentru verificarea cunostintelor.

Regulament Chat

Acest Regulament pentru chat poate fi actualizat periodic, asa ca va sfatuim sa cititi si sa respectati instructiunile primite din partea administratorilor/moderatorilor acestui chat romanesc.

1. Unica limba permisa pe chat este limba romana.

2. Nu folositi cuvinte obscene, ofensatoare, injurii si nici prescurtari ale acestora, ori un limbaj licentios – afirmatiile cu continut pornografic, propagandistic, imoral, discriminatoriu sunt interzise.

3. Nu scrieti cu majuscule.

4. Nu se redau conversatii sau fragmente de conversatii din ferestrele de privat.

5. Ascultati opiniile si sfaturile operatorilor, in contextul in care va privesc.

6. Spam-ul, invitatiile pe alte canale si in general reclama de orice fel, atat public cat si privat, sunt interzise. Se INTERZICE fara nici un fel de exceptie, folosirea userilor de pe chat ca mediu/tinta de publicitate sau orice alt fel de informatii ce indeamna userii sa vina/vada/cumpere/etc. un serviciu/produs/etc.

7. Jignirea, hartuirea si insultarea utilizatorilor sau adminilor, indiferent de provocare sau context, nu sunt permise.

8. Folosirea invectivelor, a limbajului trivial si a injuriilor nu sunt permise.

9. Folosirea numelor calomniatoare, la adresa diverselor persoane publice este interzisa.

10. Folosirea numelor care, prin continutul lor, fac reclama la diverse site-uri, firme sau produse, este interzisa.

11. Nu purtati discutii cu caracter sexual , discriminatoriu, violent.

12. Userii care incalca vreuna din reguli va primi un singur avertisment din partea unuia dintre admini, iar in cazul in care va recidiva, va fi exclus de pe site si va avea ip-ul bannat.

13. Nu se obliga un user a purta o discutie pe privat daca el nu este de acord.

14. Echipa noastra are dreptul de a schimba regulamentul de chat ori de cate ori considera ca este necesar si isi rezerva dreptul de a mentine buna functionare a chatului, chiar daca acest lucru presupune banarea conturilor.